Over Concerten op de Berg

Vanuit de sfeervolle Willibrordkerk brengen de vrijwilligers van Concerten op de Berg klassieke concerten van hoog niveau dichtbij voor zoveel mogelijk mensen uit Nederhorst den Berg en daarbuiten.

Jaarlijks organiseren zij met bescheiden middelen, maar vol enthousiasme een kleurrijke concertserie in een intieme setting. Lokale topmusici en aanstormende talenten krijgen een prachtig podium dichtbij de liefhebbers. Zo houden we klassieke muziek toegankelijk en dichtbij voor de bewoners in Nederhorst den Berg en ver daarbuiten.

De Stichting Concerten op de Berg is sterk verbonden met de Protestantse Gemeente te Nederhorst den Berg, maar maakt daarvan geen deel uit.

Sinds 2008

De Stichting Concerten op de Berg organiseert al 10 jaar klassieke concerten met oog voor kwaliteit. Zo brengen wij klassieke muziek dichter bij de inwoners van de gemeente Wijdemeren en omgeving.

De Stichting Concerten op de Berg staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53122569.

Het rekeningnummer is NL25 RABO 0166 8587 14.

Mis niks!

Op de hoogte blijven van de concerten en zelf een kijkje achter de schermen nemen bij de Concerten op de Berg? Volg ons dan op Facebook. We delen foto’s, filmpjes en interessante berichten over onze concerten en de musici die komen spelen.

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u hier in!