De Organisatie

Roel Kalter

Voorzitter

Roel (Nederhorst den Berg) is voorzitter sinds de start van Concerten op de Berg in 2008. Betrokken en altijd gastheer tijdens de concerten. Een stuwende kracht achter het initiatief.

Hans Aldenkamp

Penningmeester

Hans (Nederhorst den Berg) is één van de initiatiefnemers van Concerten op de Berg. Met een korte onderbreking is hij als penningmeester altijd de ‘man van de centen’ geweest.

Frans Hess

Techniek

Frans (Nederhorst den Berg) verzorgt sinds de start van Concerten op de Berg alle techniek. Samen met de vrijwilligers zorgt hij er elke keer weer voor dat het podium is opgesteld, de verlichting optimaal en de musici optimaal kunnen presteren.

Francien Schatborn

Programmering

Francien (Nederhorst den Berg) is eerste altvioliste van het Radio Filharmonisch Orkest. Zij organiseert jaarlijks een verrassende, veelzijdige programmering van kwalitatief hoogwaardige concerten in de Willibrordkerk.

Claudia Aldenkamp

Communicatie

Nog altijd is Claudia betrokken bij Nederhorst den Berg, waar zij opgroeide. Als ervaren communicatieadviseur is ze goed in het opstellen van organisatie- en communicatieplannen. Voor de Concerten op de Berg houdt ze zich bezig met de website, sociale media en nieuwsbrieven.

Jules van der Leeuw

PR

Jules is werkzaam als freelance journalist. Hij heeft een sterke affiniteit met klassieke muziek, met name Bach. Samen met Claudia is hij verantwoordelijk voor de communicatie en persrelaties.