Beide concerten zijn uitverkocht. We hanteren nu een wachtlijst, op volgorde van binnenkomst.

Première: The Five Elements, een Hilversumse compositie van violist Tim Kliphuis.

Met zijn 7 musici (Trio met strijkkwartet) biedt topviolist Tim Kliphuis een nieuw perspectief, geboren uit de huidige crisis. De elementen Aarde, Lucht, Water en Vuur stellen muzikale vragen over hoe wij met de aarde omgaan. Het vijfde element, Quintessens, kijkt hoopvol vooruit. Filmische muziek voor deze tijd. Tim opent met zijn meevoerende improvisatie op J.S. Bach’s Chaconne, die hij opnam in de Willibrordkerk. De cd zal op de avond te koop zijn.

Over de musici

Het Tim Kliphuis Trio – violist Tim Kliphuis, gitarist Nigel Clark en contrabassist Roy Percy – heeft een motto: de schoonheid en de emotionele potentie van een muziekstuk ontdekken. Door middel van improvisatie vervagen ze de grenzen van muzikale genres en worden klassieke werken van grote componisten opnieuw bekeken en hervormd. En dat heeft Kliphuis en zijn muzikale metgezellen ver gebracht: ze speelden onder meer in Het Concertgebouw en deelden het podium met grootheden als Richard Galliano, Frankie Gavin, Les Paul en het Rosenberg Trio.

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan alleen door een mail te sturen aan concertenopdeberg@gmail.com. Vermeld hierbij onderstaande gegevens:

 • Tijdstip van het concert (19:15 of 21:15)
 • Naam van de bezoekers
 • Telefoonnummer van de bezoekers

Er zijn slechts 30 kaarten per concert beschikbaar. Wij behandelen de bestellingen op volgorde van binnenkomst. Uw bestelling is pas definitief als wij die per mail bevestigd hebben. U dient dan ook het geld over te maken.

Betaling
Maak het volledige bedrag over aan NL25 RABO 0166 8587 14 ten name van Stichting Concerten op de Berg. Vermeld hierbij duidelijk dat het voor het concert van Tim Kliphuis is.

Corona-richtlijnen

We zullen tijdens deze twee concerten de coronarichtlijnen van de overheid hanteren. Dat betekent:

 • We registreren van elke bezoeker contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met het concert. De gegevens worden na 14 dagen verwijderd.
 • Alle stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Er geldt een looprichting, er is geen vrije plaatskeuze en u mag u na placering tot het eind van het concert niet verplaatsen.
 • Er kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet;
 • Elke bezoeker wordt gevraagd bij binnenkomst de handen te reinigen met desinfecterende handgel. Deze staat bij de ingang van de kerk.

Tussen de twee concerten worden stoelen en alle oppervlakten gedesinfecteerd. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar het staat u vrij deze wel te dragen.

2 oktober 2020

Let op: twee concerten!

Aanvang: 19:15 uur én 21:15 uur

 • Willibrordkerk, Nederhorst den Berg
 • Kaarten € 25,00 euro per stuk
 • Zaal open: 15 minuten voor aanvang

Luister alvast!