DE STICHTING.

In 2008, na de herinrichting,  is is gestart met het organiseren van klassieke concerten in de Willibrordkerk. Om de continuïteit te kunnen waarborgen en ee beter aanspreekpunt te kunnen zijn voor (lokale) overheid, sponsors en de eigenaar van het kerkgebouw, is een stichting opgericht.

De Stichting Concerten op de Berg is opgericht in juli 2011 en heeft ten doel het organiseren van concerten in de Willibrordkerk in Nederhorst den Berg.

Er worden 5-6 concerten per jaar georganiseerd. De concerten worden kostendekkend aangeboden; de stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers.

De Stichting is sterk verbonden met de Protetstantse Gemeente te Nederhorst den Berg, maar maakt daarvan geen deel uit.

De inschrijving bij de Kamer van Koophandel is gedaan onder nummer 53122569.

De bankrelatie is met Rabobank Gooi- en Vechtstreek; het IBAN is NL025 RABO 0166 8587 14.

Sinds 2008

Al 10 jaar klassieke concerten van hoog niveau in Nederhorst den Berg

Onze Missie

Klassieke muziek dichter bij de inwoners van Wijdemeren brengen. Laagdrempelig met oog voor kwaliteit. Een concert is een feestje voor de bezoekers en de musici

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula.